Hirdetés

Call of Duty soha nem fogyott még olyan mértékben egy év alatt, mint a Modern Warfare

|

Újabb rekordot sikerült megdöntenie az Activision tavalyi játékának, a Call of Duty: Modern Warfare nem csak az egyik legjobb, de az egyik legsikeresebb is lett a szériában.

Hirdetés

2019. október 25-én jelent meg a Call of Duty 4-gyel megkezdett Modern Warfare sorozatot rebootoló tavalyi CoD, ami már az első hetekben, hónapokban nagy sikereket ért el. Az Infinity Ward egy kiváló kampányt és egy élvezetes multit rakott össze, a Warzone pedig tolt még egyet a játék népszerűségén.

Az Activision friss közleménye alapján a Call of Duty: Modern Warfare eladásai voltak a legmagasabbak a sorozat játékainak első évét tekintve, sőt, egy év sem kellett ehhez, mivel a számokat csak szeptember 30-ig, a pénzügyi negyedév végéig nézték.

Hirdetés

Azt nem tudni, pontosan hány példány fogyott, ahogy azt sem, melyik volt a korábbi csúcstartó, viszont az még kiderült, hogy a vásárlások kétharmada digitális volt. A Warzone jelentős lökést adott ennek, sokan az ingyenes battle royale spin-off miatt vették meg a teljes verziót, és persze mikrotranzakciókra is lelkesebben (négyszer annyira lelkesen, egész pontosan) költött mindenki, mint a Black Ops 4-nél.

Körülbelül hétszer annyi órát öltek bele a játékosok a Modern Warfare-be és a Warzone-ba, mint a 2018-as Black Ops 4-be, és több mint háromszor annyi volt a havi aktív játékosok száma - PC-n például több mint tízszerese a tavaly ilyenkor mértnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)