Hirdetés

A Call of Duty: WWII és a Destiny 2 lettek az év legkelendőbb címei

|

Az Activision srácai nem fognak éhen halni a következő hónapokban sem, köszönhetően a meglehetősen jól kaszáló FPS címeiknek.

Hirdetés

Az Activision büszkén jelentette, hogy a Call of Duty: WWII és a Destiny 2 tarolt az eladási listákon Észak-Amerikában. A két legutóbbi lövöldéjük szépen csücsül a Top 2-ben, ami annyira nem meglepő, tekintve, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 óta mindig az aktuális COD foglal helyet a listák tetején.

Hirdetés

A kiadó elárulta, hogy a zászlóshajójukból már 1 milliárd dollárnyi fogyott világszerte (itt a felhasználók által megvásárolt példányokról van szó, nem az üzletek által bekért darabokról). Az is kiderült, hogy a Destiny 2 már most lekörözte az első részt, de itt pontos számokat nem kaptunk.

A Destiny első részének 2014-es megjelenése után az Activision azt nyilatkozta, hogy elkelt belőle 325 millió dollárnyi példány, de onnantól nem jelentettek sem eladási számot, sem bevételt. Így nincs nagyon összehasonlítási alap, de a kiadó szerint a Destiny 2 PC-s indulása volt a legnagyobb PC-s megjelenésük valaha.

A Call of Duty: WWII-ben éppen pörög a karácsonyi esemény havas térképekkel, és extra supply drop tárgyakkal, míg a Destiny 2 közössége épp a Curse of Osiris tartalmával küzd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)