Hirdetés

Call of Duty: WWII - kétszer jobban nyitott, mint az Infinite Warfare

|

Ugyan nem minden rekordot döntött meg a Call of Duty: WWII az első hétvégéjén, az utóbbi évek csökkenő trendjével ellentétben sokkal több fogyott az új részből, mint a tavalyi játékból.

Hirdetés

A hároméves fejlesztési ciklusnak köszönhetően tavaly mindenképp meg kellett jelennie az Infinite Warfare-nek, hiába jött ki az emberek könyökén a sci-fi téma. Idén viszont már reagálni tudott a kiadó, az ebből született Call of Duty: WWII pedig máris sokkal több játékos érdeklődését keltette fel.

Hirdetés

Ez pedig nem csak a PC-s játékostábor méretében mutatkozott meg, hanem az eladásokban is, amik a nyitóhétvégén 550 millió dollárnyi bevételt hoztak az Activisionnek. Ez kétszer annyi, mint amennyit tavalyi epizód rajtja után könyvelhettek el és majdnem olyan erős nyitást jelent, mint amit a Black Ops III produkált. Azért néhány rekordot jelentő adatot is sikerült találni a Call of Duty: WWII megjelenése kapcsán, például az első napon ezt a játékot töltötték le a legtöbben PS4-re, illetve a készítők szerint most volt a legtöbb játékosuk ezen a konzolgeneráción és PC-n.

Mit gondoltok, hosszú távon is ismét felível majd a CoD karrierje, vagy csak az M1 Garand hangjára kapták fel ennyien a fejüket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)