Hirdetés

Nagyot ment a Resident Evil 2 Remake és Devil May Cry 5

|

A Capcom beszámolt róla, hogy mennyi példány fogyott a játékaiból. Van mire büszkének lennie a kiadónak.

Hirdetés

Nemrég a Take-Two számolt be róla, hogyan teljesítettek a birtokában lévő játékok pénzügyileg, most pedig a Capcom adott számot arról, hogy a tavalyi sikerszériájának mi lett a hozadéka, hiszen több franchise-át is úgy tudta bővíteni, hogy azzal a kritikusok és a vásárlók is elégedettek voltak.

Hirdetés

A Capcom információi szerint a Resident Evil 7-ből minden platformot beleértve több mint 7 millió példány kelt el, a Resident Evil 2 remake-ből 5,8 millió kópia fogyott, a Devil May Cry 5-öt 3,1 millió alkalommal kapkodták el (ezzel a franchise legsikeresebb részévé is vált), a Street Fighter 5 már 4,1 milliónál tart, a Monster Hunter: World pedig már közel 15 millió eladott példánnyal a Capcom eddigi legjövedelmezőbb címévé lépett elő.

Valószínűleg a Capcom nagy reményekkel néz az idei év elébe is, hiszen az egyik kiemelt megjelenésük a Resident Evil 3 remake lesz, amely szintén nagyot durranhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)