Hirdetés

Jól teljesített a pénztáraknál a Resident Evil 2 Remake és a Devil May Cry 5 is

|

A Capcom frissítette a játékainak eladási számait. Az új adatok alapján rengetegen szavaztak bizalmat a Resident Evil címeknek, az új Devil May Cry-nak és Monster Hunternek egyaránt.

Hirdetés

Egyenként beszámoltunk már a Capcom játékainak mérföldköveiről, most azonban a kiadó a hivatalos honlapján keresztül friss statisztikákat osztott meg arról, hol tartanak éppen az eladási számok. Nem panaszkodhatnak.

Hirdetés

Információik szerint a Monster Hunter: World már 13,1 millió eladott kópiánál tart (amit az Iceborne kiegészítő is biztosan megtol majd), a Resident Evil 7 6,6 millió darabos, a Resident Evil 2 Remake pedig 4,5 millió példányos teljesítménnyel büszkélkedhet. Nincs oka szégyenkezni a Devil May Cry 5-nek sem, már 2,5 milliónál is több fogyott belőle, amely megnyithatja az utat a folytatásnak. 

Ami a Capcom régebbi címeit illeti, a Street Fighter 5-ből több mint 3,5 millió talált gazdára, a Resident Evil 4 HD-ből 1,5 milliót kapkodtak el, a Dead Rising 3-ból pedig 2,7 millió példányt emeltek le a valódi és virtuális polcokról.

A ti gyűjteményetekben mennyi található meg a Capcom játékai közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)