Hirdetés

Carmageddon - a jogok már a THQ Nordicnál vannak

|

A Stainless Games eladta a franchise jogait a kiadónak.

Hirdetés

Most, a Darksiders III megjelenése után megint egy kicsit kevésbé tudunk lelkesedni, ha arról hallunk, hogy a THQ Nordic megszerzett magának egy újabb franchise-t. Mondjuk a Carmageddon helyzete legalább nem lehet már rosszabb.

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy a lassan 22 éves franchise jogait megvásárolta, de arról, hogy mit kezd majd vele, egyelőre nem nyilatkozott. Talán a nemrég bezsebelt Bugbearnek adja, ami a Wreckfesttel azért elég szép munkát végzett; ha valahol, ennél a csapatnál jó helye lenne. Várjuk a fejleményeket, és arra is kíváncsiak vagyunk, mivel foglalkozik majd a továbbiakban a Stainless Games.

Szerintetek érdemel még egy esélyt a Carmageddon? Ha igen, kinek adnátok a fejlesztés feladatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)