Hirdetés

Mobiljátékokat fejlesztő stúdióval erősített a CD Projekt Group

|

Végre van egy kis remény arra, hogy mobilokra költözzön a Gwent.

Hirdetés

A CD Projekt Group, melybe nyilván a CD Projekt RED is tartozik, bejelentette, hogy többségi tulajdonosi részt vásárolt meg a lengyel Spokko stúdióból. Sőt, a mobilos fejlesztőcsapat már dolgozik is egy egyelőre meg nem nevezett projekten.

Hirdetés

Maciej Weiss és Rafał Staszewski csapata nem ismeretlen a szakmában, már 13 játékot adtak ki, a legelsőt 2009 januárjában Save Kitty címen. Az alapítók eddig is jó kapcsolatot ápoltak a cégcsoporttal független stúdióként, ezennel viszont már a CD Projekt Group részeiként működnek tovább.

A CD Projekt azt viszont kijelentette, hogy a Spokko nagyrészt független lesz a többi stúdiójuktól, és hagyják, hogy a saját identitásuk és kreatív ötleteik alapján dolgozzanak. A Spokko hozzáférést kap a cégcsoport saját IP-jeihez, így nem kizárt, hogy belevágnak majd a Gwent mobilos fejlesztésébe.

A Witcher és a Cyberpunk IP-k viszont nem a CD Projekt tulajdonában vannak, így azokból várhatóan nem készül mobiljáték. De ez talán jobb is így.

Ti milyen játékra számítotok a CD Projekt új mobilos fejlesztőcsapatától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)