Hirdetés

Nyugi, a CD Projekt Red meghagyja másnak a kapzsiságot

|

A lengyel stúdió ütős nyilatkozatot tett a Twitteren, reagálva ezzel a videojáték-ipar trendjeire.

Hirdetés

Egyre elterjedtebb lesz az, hogy a kiadók szolgáltatásként kezelik a játékaikat, tehát hosszú ideig, akár évekig támogatják azt frissítésekkel, új tartalmakkal, ám gyakran átesnek a ló másik oldalára, és ebből bizony semmi jó nem sül ki. Azonban, ha hihetünk a fejlesztőknek, a Cyberpunk 2077 esetében ilyen nem lesz.

Hirdetés

A CD Projekt Red a Twitteren reagált arra a hírre, miszerint most készülő játékukat, a Cyberpunk 2077-et szolgáltatásként kezelik majd, és ebből talán bajok is lehetnek majd, de a stúdió gyorsan megnyugtatott mindenkit, hogy nincs ok a pánikra. Bejegyzésükben leírták, hogy új alkotásuk esetén is csak olyan dolgokra számíthatunk, mint amiket a The Witcher III-ban is kaptunk, tehát egyjátékos kampány, óriási nyitott világ és történetközpontú RPG. Semmi becsapás, azt kapjuk, amiért fizetünk, és a srácok még azt is hozzátették, hogy meghagyják a kapzsiságot másnak.

Dicsérendő hozzáállás ez a lengyel csapat részéről, reméljük, meg is tartják ezt a jó szokásukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)