Hirdetés

Új stúdiót nyit a CD Projekt Red

|

A CD Projekt Red továbbra is töretlenül növekszik, hamarosan pedig Varsó mellett egy másik városban is megnyitják kapuikat.

Hirdetés

A CD Projekt Red az utóbbi pár évben még a világszínvonalhoz mérve is elképesztő eredményeket ért el a The Witcher-sorozattal, a sikereik pedig pláne lenyűgözőek, ha figyelembevesszük, hogy apró kelet-európai stúdióként kezdték a pályafutásukat. A csapat rohamtempóban növekszik, ennek örömére pedig hamarosan új helyszínen kezdik meg a tehetségek toborzását.

Hirdetés

A cég bejelentette, hogy hamarosan Boroszlóban fognak stúdiót alapítani, ahol a Strange New Things fejleszőcsapata fogja alkotni az új gárda központi magját. A CD Projekt csoport vezérigazgatója szerint ez jelenleg az egyik legjobb helyszín Lengyelországban a terjeszkedésre:

"Boroszló az egyik legnagyobb és legfejlettebb város Lengyelországban, ahol rengeteg kreatív tehetséget lehet találni. Úgy gondolom, hogy a jelenleg és jövőbeni projektjeink, valamint a hírnevünk befogja majd vonzani azokat az embereket, akik nem költöztek volna miattunk Varsóba vagy Krakkóba. A boroszlói stúdiónk alapító csapata már most is remek, de már nagyon szeretném látni, hogy milyen tehetségeket fedezünk fel később."

A Strange New Things fejlesztői egyébként korábban olyan játékokon dolgoztak, mint a Dying Light vagy a legutóbbi Hitman, szóval szakértelemből valóban nincs hiány. Adam Badowski, a Cyberpunk 2077 kreatív rendezője szerint a csapat nem csak tudásban, de mentalitásban is jól illeszkedik a CD Projekt családba, szóval biztosak vagyunk benne, hogy rengeteget hozzá tesznek majd a végeredmény minőségéhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)