Hirdetés

Fizet valamennyit a CD Projekt RED a The Witcher könyvek írójának

|

A jó kapcsolat fenntartása érdekében hajlandó pénzt adni a CDPR Sapkowskinak, aki eléggé megbánta, hogy nem részesedést kért a The Witcher játékok után.

Hirdetés

Van úgy, hogy az ember rosszul mér fel bizonyos dolgokat, rossz opcióra bök, amikor az élet választás elé állítja. Amikor a CD Projekt bejelentkezett a The Witcher jogokért Andzej Sapkowski írónál, ő nem bízott a sikerben és egy összeget kért, pedig a cég hajlandó lett volna százalékot adni a bevételek után.

Hirdetés

Októberben aztán elege lett, és elkezdett követelőzni. Úgy gondolta, nagyjából 4 és félmilliárd forintnyi pénz illeti meg őt. A CDPR ezt erősen vitatta, de a lengyel Puls Biznesu lap értesülései szerint a kiadó a jó kapcsolat megőrzése érdekében alkut ajánlott. Azt, hogy pontosan milyen összegben sikerült megegyezni, nem tudjuk, de a Sapkowski által kértnél sokkal kevesebb, a CDPR nyilatkozata szerint pedig annál, amennyit adniuk kellene, sokkal több lett a vége. Remélhetőleg mindenki lenyugszik most már, és az író is átgondoltabban hoz döntéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)