Hirdetés

Még mindig nagyon jól fogy a The Witcher 3

|

A CD Projekt Red ismét egy kiváló üzleti évet tudhat maga mögött, ami a legújabb pénzügyi jelentés szerint a The Witcher 3: Wild Hunt kitartó sikerének tudható be.

Hirdetés

A 2015-ös The Witcher 3 az elmúlt néhány évben egy igen stabil helyet vívott ki magának az eladási listákon, ami a CD Projekt Red legújabb pénzügyi jelentése szerint még mindig hatalmas szerepet játszik abban, hogy a cég nyugodtan tud újabb, hasonlóan grandiózus játékokon dolgozni.

Hirdetés

A jelentés szerint a CD Projekt Red, illetve a hozzátartozó más vállalkozások, mint a GOG, összesen 92,9 millió zloty bevételt könyvelhettek el a szeptember 30-án lezárt negyedévben, ami a cég elmondása alapján főként a The Witcher 3-nak (beleértve a kiegészítőket), illetve a hozzátartozó spin-off játékoknak (Thronebreaker, Gwent) köszönhető.

Ebből nagyjából 63,2 millió zloty a kifejezetten videojátékos eladásokból származó bevétel, ami igen szép eredmény, ha figyelembe vesszük, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt egy több mint négy éves játék. Persze nem sajnáljuk a sikert a srácoktól, elvégre valóban egy kiváló alkotásról van szó, és nagyon reméljük, hogy ez az anyagi siker csak segíti azt, hogy a csapat hasonlóan maradandót tudjon alkotni a jövőre megjelenő Cyberpunk 2077-tel.

Ti pörgetitek még a The Witcher 3-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)