Hirdetés

The Outer Worlds - Avellone szerint pénzéhség miatt került az Epic Games Store-ba

|

A fejlesztő kiakadt az Obsidian és az Epic megállapodása miatt.

Hirdetés

Chris Avellone sokfelé megfordult a játékiparban. Miután megalapította, még sokáig erősítette az Obsidian Entertainment csapatát, de 2015-ben más vizekre evezett.

Hirdetés

Azóta itt-ott besegít, most épp a Dying Light 2, a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 fejlesztésében vállalt nagyobb szerepet. Twitteren is aktív: a napokban keményen beleállt az Obsidianba, miután kiderült, hogy a The Outer Worlds csak az Epic Games Store-ból lesz elérhető PC-n. Úgy gondolja, ezzel sikerült kinyírni a hype-ot, ami a legjobb volt a stúdió játékainak történetében, pusztán némi pénzért cserébe.

Eleinte csak a fejlesztőcsapatot okolta, aztán miután egyre többen írtak neki, az Epicet sem védte tovább.

Azt azért érdemes figyelembe venni, hogy amint írta, csak akkor tudatosult benne, hogy az exkluzivitás probléma, amikor elolvasott pár tweetet, pusztán a bejelentés hatására még nem háborodott fel. Mindig a negatív hangok a leghangosabbak, de sokszor nem a többség véleményét tükrözik. Az eladások fogják megmutatni, hogy tényleg sikerült-e elrettenteni ezzel a PC-s játékosokat - a Metro: Exodus esetében is nagy volt a felháborodás, aztán mégis rengetegen megvették. A játék attól, hogy máshonnan lehet megvásárolni, még ugyanolyan lesz, és mire megjelenik, az Epic Games Store is többet fog tudni, mint most.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)