Hirdetés

Visszavonul Chris Metzen, a Blizzard legendás alakja

|

Chris Metzen nélkül a Warcraft, a Starcraft és a Diablo játékok sem lettek volna olyanok, amilyenek. 23 év után nyugdíjba vonul.

Hirdetés

Nagyjából mindenhez, amit a Blizzard 1993 után létrehozott, köze van Chris Metzennek. Részben ő teremtette meg a Diablót, ott volt a Warcraft játékok elkészítésénél, vezető tervezőként a Starcraftnál, valamint a sztoriért és a világért felelős vezetőként az Overwatchnál. Emellett szinkronizált egy rakás karaktert, egyebek mellett Thrallt, Leoric királyt, és számos mellékszereplőt.

42 évesen, 23 a Blizzardnál töltött év után, ahogy ő fogalmazott, még "utoljára griffháton elhagyja Stormwindet". Egy hosszú, elköszönő levélben mindenkinek köszönetet mondott a lehetőségekért, a támogatásért, a találkozásokért, mindenért, amit karrierje során átélt. Mostantól inkább a családjára fókuszál, két gyermek mellé nem rég egy harmadik is megérkezett, úgyhogy mostantól minden idejét nekik és feleségének szeretné szentelni.

Aki szeretné, itt elolvashatja a teljes üzenetetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)