Hirdetés

Új kiadót hozott létre a CI Games, amivel az indie fejlesztőket szeretné támogatni

|

A cél az, hogy a kevésbé ismert csapatok is kapjanak egy kis figyelmet. Négyen már beszálltak.

Hirdetés

Korábban is előfordult néhány alkalommal, hogy egy-egy nagyobb stúdió felkarolt indie csapatokat, és anyagi vagy más formában támogatta őket. Most a Sniper: Ghost Warrior játékok (és egy csomó, ezeknél kevésbé jó alkotás) mögött álló brigád is úgy döntött, megsegíti egy kicsit a független játékfejlesztőket.

Hirdetés

A napokban létrejött a United Label névre hallgató kiadó, amivel az a cél, hogy megjelenési lehetőséget biztosítsanak a kisebb költségvetésből gazdálkodó indie fejlesztőknek. Egyelőre négy fejlesztőcsapat csatlakozott: a tervek szerint még idén megérkezik a Röki nevű kalandjáték a Polygon Treehouse fejlesztőitől, illetve egy szerepjáték, az Eldest Souls, amelyet a Fallen Flag Studios készít, és 2020-ban jön az Odd Bug Studios 2D-s, harcra kihegyezett címe, a Tails of Iron, valamint a Horae, ami egy roguelike szerepjáték lesz a Lunaris Iris csapatától.

Szerintetek meddig él majd és milyen hasznot hoz a játékvilágnak a CI Games kezdeményezése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)