Hirdetés

Cliff Bleszinski saját könyvén dolgozik

|

A Boss Key látványos bukása után van ideje kiírni magából a személyes történeteit - például a Boss Key látványos bukásáról.

Hirdetés

A veterán videojáték-tervező egy időre biztosan elengedi a játékok világát, és könyvírással fog foglalkozni. Részleteket egyelőre nem árult el, de a Twitterén már osztott meg képet a legújabb projektjéről.

Hirdetés

A Gears of War széria atyja az Epic Games elhagyása után megalapította (és azóta be is zárta)  Boss Key Productions stúdiót. Első játékuk, a Lawbreakers hatalmas bukás volt, a battle royale trendet meglovagolni kívánó Radical Heightsról pedig inkább ne is beszéljünk.

Bleszinski új kihívásokat keresve elkezdte írni személyes hangvételű könyvét, amelyben olyan komoly témákat is érint, mint az édesapja és unokaöccse halála, valamint a tönkrement házassága. Természetesen a Boss Key történetét is elmeséli, de várhatóan azért vidámabb dolgokról is fog majd írni.

Egyelőre még nem tudni, hogy mikorra készül el a könyv, illetve milyen módon fogja kiadni, de a témák és a megosztott teaserek alapján érdekes olvasmánynak tűnik.

Ti szívesen olvasnátok Cliffy B regényét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)