Hirdetés

Ilyen játékokat is készíthetett volna Cliff Bleszinski csapata

|

A Lawbreakers bebukott, a Radical Heights nem hozott rövid távon sikert, ezért a Boss Key megszűnt. Most legalább láthatjuk, milyen projektek voltak még tervben.

Hirdetés

Megkérdőjelezhető, jó dolog-e kiposztolni ilyesmit a játékiparban. Ha valaki bármi, az alább látható projektekhez hasonlót csinál, nehezen tudja majd tagadni, hogy Bleszinskitől inspirálódott.

Hirdetés

A fejlesztő, akinek stúdiója a héten mondott búcsút, egy sor tweetben bemutatta azokat a tervezett játékokat, amikhez nem sikerült kiadót találni. A felhozatal elég vegyes.

Az első a DragonFlies kódnevű projekt, melyben nindzsák/szamurájok zombikkal harcoltak volna sárkányháton, lebegő szigetek és léghajók között. 40 millió dollár kellett volna rá, de a nagy kiadóknak ennyit nem ért meg.

Aztán ott a Donuts, amit úgy írt le, mint a Toobin VR-os, állatos szellemi utódját, egy Mario Kart-szerű, vizes versenyjátékot.

Még egy VR-játék, Rover kódnéven. A Harag című film inspirálta, 5v5v5v5v5 többjátékos harcokra került volna sor benne tankokkal.

Ezekből már nem lesz semmi, de igazából csak a sárkányosat sajnáljuk. Kevés a szamurájos játék manapság. Meg általánosságban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)