Hirdetés

Már egymillióan szívnak a Code Veinben

|

Emeljük poharunkat a Bandai Namco akció-szerepjátékának sikerére.

Hirdetés

Attól függetlenül, hogy a kritikusok nem ajnározták agyon (mazur sem), a Code Vein megtalálta rajongótáborát, mely egész népes. A posztapokaliptikus, anime stílusú akció-RPG sokak szívét elnyerte komor témájával és a gyakorlatilag végtelen testreszabási lehetőségeivel. Világszerte már 1 milliónyian kóstoltak bele a vérszívólétbe, ezt a hivatalos Twitteren egy cuki kis képpel köszönte meg a kiadó.

Hirdetés

A lenti posztban a főszereplő, Mia látható, aki egy kellemes évjáratú, zamatos (és feltehetően még meleg) pohár vért fogyaszt. Tekintettel arra, hogy mennyire nehéz ebben a sötét jövőben vérhez jutni, nem csodáljuk, hogy ennyire mosolyog.

A Code Vein első bővítménye, a Helffire Knight múlt héten érkezett és rengeteg új tartalmat csapott hozzá a mókához. Még két kiegészítésre számíthatunk a továbbiakban, így aki már végigpörgette, az se törölje még le a gépéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)