Hirdetés

A Codemasters felvásárolta a Project CARS fejlesztőit

|

A Slightly Mad Studios beolvad, már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy milyen játékok fognak születni ebből a fúzióból.

Hirdetés

A Codemasters, a Dirt, Grid és F1 sorozatok csapata felvásárolta a Slightly Mad Studios egészét, ezzel bővítve a versenykatalógusukat. A GamesIndustry.biz jelentése szerint a Codemasters 30 millió dollárt fizetett a stúdióért pénzben és részvényekben. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Project Cars széria nem sínyli majd meg ezt a változást, reméljük, így is marad.

Hirdetés

Az új tulajdonos látszólag nem akar sokat változtatni a Slightly Mad működésén: meghagyták a jelenlegi elnököt, Ian Bellt a stúdió fejének.

Az nem teljesen egyértelmű, hogy minden jelenleg futó fejlesztésüket folytatni fogják, de egyelőre nem tűnik úgy, hogy a Codemasters nagyon bele akarna szólni a korábban elkezdett projektekbe.

A Slightly Mad csapatának most három fejlesztés alatt álló címe van: egy mobilos Project CARS, egy "hollywoodi film franchise-hoz" kötődő játék, és egy Slightly Mad Studios IP-ra épülő nagy játék. Feltételezhetően ez lesz a Project CARS 3.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)