Hirdetés

A Disney mégis megszerezheti az X-Ment és a Fantasztikus Négyest?

|

Üzleti elemzők szerint hamarosan tovább bonyolódhat a 21st Century Fox felvásárlása körül kialakult versengés.

Hirdetés

Habár a Disney tavaly év végén már megkezdte a 21st Century Fox felvásárlásának folyamatát, a közelmúltban a Comcast úgy döntött, hogy rálicitálnak a Disney ajánlatára, most pedig könnyen lehet, hogy egy licitháború fog kialakulni a két cég között, amelynek a középpontjában a Marvelhez köthető szellemi tulajdon fog állni.

Hirdetés

Piaci elemzők szerint jó esély van rá, hogy a Disney nem fogja annyiban hagyni a Comcast lépését és még ha nem is licitálnak fölé, mindenképpen ki fogják egészíteni a saját ajánlatukat annyival, hogy az egyenlő legyen a Comcastéval. Első ránézésre ez nem kéne, hogy elég legyen, hiszen a Comcast készpénzes ajánlata nagyon kecsegtető, viszont Barton Crockett elemzése szerint esélyes, hogy a Fox preferálná a részvényes megoldást.

Innentől két lehetőség áll fenn: az egyik az, hogy jön egy harmadik versenyző is, aki felül tudja múlni a másik két ajánlatot, vagy pedig a két licitáló valahogyan osztozik a szóban forgó jogokon, ami azt jelenti, hogy teljesül a Disney álma és visszaszerzik azokat a Marvel karaktereket, akiket anno a képregénykiadó kiárusított, hogy megmentse magát a csődtől.

Ti mit gondoltok? Örülnétek neki, ha az X-Men és a Fantasztikus Négyes is visszakerülne a Marvel közelébe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)