Hirdetés

Kiszállt a Comcast, az utolsó akadály is elgördült a nagy Fox-Disney üzlet elől

|

Úgy tűnik, ezután már tényleg semmi sem állhat a Foxot felvásárolni akaró Disney útjába, valóban hazavándorol az X-Men és a Fantasztikus Négyes.

Hirdetés

A Comcast tényleg mindent megtett azért, hogy kiüsse a Disney-t a nyeregből (akiknek már az Igazságügyi Minisztériumtól sem kell tartaniuk) és végül ők kaparinthassák meg a 21st Century Foxot, legutóbb például nem kevesebb mint 65 milliárd dollárt ajánlott a cégért. Ma viszont végre tényleg pont kerül ennek a régóta tartó huzavonának a végére. 

Hirdetés

A CCN ugyanis arról számolt be, hogy a felállt a tárgyalóasztaltól és végleg elengedte a Fox megszerzésével kapcsolatos terveit. Brian Roberts, a Comcast ügyvezető igazgatója hivatalos közleményben gratulált Bob Igernek, a Disney fejesének, szóval már bátran ki lehet jelenteni, hogy ezt a harcot a Mickey egeres csapat nyerte. 

A fentiek pedig a gyakorlatban nem kevesebbet jelentenek, mint hogy számos más kiemelten fontos (és valószínűleg a jövőben is meglehetősen jövedelmező) franchise átvándorol, sőt az X-Men és a Fantasztikus Négyes képregények megfilmesítésének jogai is a Disney-hez, ezáltal pedig Marvel Studioshoz kerültek. Innentől fogva pedig már egyedül csak az a kérdés, hogy mit kezdenek ezekkel a lehetőségekkel, és miként szövik majd bele a mutánsokat és a világ első szüperhőscsaládját a Marvel filmes univerzumába. 

Szerintetek mi lenne a legjobb módja annak, hogy a X-Men és a Fantasztikus Négyes bemutatkozzon a Marvel mozikban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)