Hirdetés

Control - nem vezette az eladási listákat, de a Remedy vezetője szerint így is sikeres lett

|

Úgy tűnik, a finn stúdió feje teljesen meg van elégedve az új játékuk pénzügyi eredményeivel.

Hirdetés

Nem lehetett panaszunk az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztőinek vadonatúj alkotására, ugyanis hibái ellenére a Controlnak sikerült egy izgalmas és érdekes kalandot elénk tárnia. Népszerűségben nem igazán sikerült bejutnia az élmezőnybe, de ez egyáltalán nem zavarja a stúdiót irányító vezérigazgatót.

Hirdetés

Tero Virtala, a Remedy Entertainment CEO-ja a GamesIndustry.biz egyik interjújában beszélt egyebek mellett egy kicsit legfrissebb játékuk pénzügyi eredményeiről is. Azt mondta, hogy a Control három év alatt készült el, kevesebb mint 30 millió eurós büdzséből, így pedig szerinte nincs is szükség olyan magas eladási számokra, mint a több pénzből készült játékok esetében. Ezért úgy véli, jó helyen állnak, stabil eladásokkal, még annak ellenére is, hogy a játék nem uralta a ranglistákat a kezdetektől.

Virtala szerint manapság számos játék bevételének túlnyomó részét a hosszú távú, digitális eladások generálják, és elégedett azzal, hogy továbbra is viszik az emberek a Controlt. Emellett pedig azt ígérte, hogy a jövőben még több ingyenes és fizetős tartalommal fogják bővíteni Jesse Faden szürreális kalandját.

Nektek hogy tetszett a Control?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)