Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - a franciák már bontás előtt belenézhetnek a loot boxokba

|

Egyre inkább követhetetlenné válik a különféle loot boxok országonkénti szabályozása, most épp a franciáknál állt elő egy faramuci helyzet.

Hirdetés

Mostantól kezdve elég komoly előnyt kapnak a Counter-Strike: Global Offensive francia játékai, már ami a loot boxokból nyitható cuccokat illeti. Ők ugyanis immár meg tudják nézni még a bontás, illetve a kulcsvásárlás előtt, hogy egészen pontosan mit is tartalmaz a kiszemelt csomag.

Hirdetés

Az új lehetőség egy röntgen szkenner formájában jelenik meg a játékban, szóval legalább autentikus megoldást találtak arra, hogy lehetséges mindez. Van azért némi csavar is a dologban, ugyanis a szkenner csak és kizárólag akkor használható újra, ha megszereztük a segítségével feltárt doboz tartalmát, azaz nem lehet a végtelenségig vizsgálgatni a boxokat. Egyelőre nem derült ki, hogy miért pont Franciaországban vezették be ezt az új lehetőséget, illetve az sem világos még, hogy máshol mikor jelenhet meg ez a megoldás - már ha egyáltalán megjelenik. 

Szerintetek jó ötlet a Counter-Strike: Global Offensive francia újítása vagy inkább csak egy látszatmegoldásról van szó? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)