Hirdetés

Jött Crash, és mindent letarolt

|

Még a The Crew 2-nél is több fogyott a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyból a briteknél az elmúlt héten.

Hirdetés

Már a PlayStation 4-es kiadás megjelenésekor is láttuk, mit tesz az emberekkel a felújított Crash játékokat tartalmazó gyűjtemény, de most, hogy megjött a PC-s, Xbox One-os és switches változat, megint felbolydult a világ.

Hirdetés

Hiába érkezett meg pénteken a tavaszi szezon utolsó AAA játéka, a The Crew 2, csak a második helyre elég érdeklődőt tudott szerezni. A harmadik a FIFA 18 lett, a negyedik pedig a korábbi első Mario Tennis Aces. Zuhant a God of War és a Mario Kart 8 Deluxe is, viszont visszatért a top 40-be a hetedik helyre kerülő Star Wars Battlefront II. A GTA V, a Fallout 4 pici zuhanással, de továbbra is a top 10-ben van, a Far Cry 5 pedig a 12. helyről ugrott fel az élmezőnybe.

Alább a legkelendőbb 10 játék, itt pedig a legnépszerűbb 40.

1. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
2. The Crew 2
3. FIFA 18 
4. Mario Tennis Aces
5. God of War
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Star Wars Battlefront II
8. Grand Theft Auto V
9. Fallout 4
10. Far Cry 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)