Hirdetés

Továbbra is Crash az élen, a dínók sem tudták legyőzni

|

Második hete vezeti az eladásokat a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a briteknél. Főleg a Switch-tulajok vannak oda érte.

Hirdetés

Mivel július nem lesz egy igazán érdekes hónap játékmegjelenések szempontjából, várható, hogy a sávos bandikut kalandjai továbbra is a brit játékeladási lista élén maradnak.

Hirdetés

A második helyet azonban ezúttal nem a The Crew 2 vitte el, eggyel lejjebb tolta a Jurassic World: Evolution. A játék Steamen is nagyon jól fogyott, de úgy látszik, a dobozos kiadásra is nagy a kereslet. A FIFA 18, a Mario Tennis Aces, a God of War és a Mario Kart 8 Deluxe egy-egy helyet rontottak, a Far Cry 5 kettőt javított, a Battlefront II és a fallout 4 pedig visszaestek. A Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered a huszadik helyen nyitott.

Top 10 itt, top 40 meg nem.

1. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
2. Jurassic World: Evolution
3. The Crew 2
4. FIFA 18
5. Mario Tennis Aces
6. God of War
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. Far Cry 5
9. Star Wars Battlefront II
10. Fallout 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)