Hirdetés

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - júniusban több fogyott belőle egy nap alatt, mint bármely PS4-es játékból a hónapban

|

Újabb érdekes infót kaptunk arról, hogyan teljesít a Crash Bandicoot játékok gyűjteménye. Még a Sony is meglepődött.

Hirdetés

A brit eladási listák élére tört és itthon is jól startolt a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, ami június utolsó napján, múlt hét pénteken jelent meg.

Hirdetés

A PlayStation Blogon közzétett lista szerint elég volt neki egy nap ahhoz, hogy júniusban maga mögé utasítson minden mást. A Friday the 13th: The Game zárt a második helyen, a FIFA 17 lett a harmadik, ezt követte a Grand Theft Auto V, a Tekken 7, a Horizon Zero Dawn, a Star Wars Battlefront, a Battlefield 4, a Battlefield 1 és a Rocket League. Az önállóan elérhető Call of Duty: Modern Warfare Remastered a 20. lett, még a Grand Theft Auto: San Andreas is megelőzte 19. helyével.

PlayStation VR-on a Mortal Blitz tarolt, DLC-k közül pedig a Call of Duty: Black Ops III - Zombies Chronicles lett az első, közvetlenül a Rise of the Necromancer előtt. A posztban szerepel a Vitás és a PS3-as lista is; előbbin a Killzone Mercenary, utóbbin a FIFA 17 jár az élen. Népszerű volt a PS1-es és PS2-es klasszikusok között is a Crash, az első három helyet a sorozat az N. Sane Trilogyban is foglalt részei, a negyediket pedig a Crash Team Racing foglalta el.

Ti megvettétek már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)