Hirdetés

Nyolc hét után végre jött olyan játék, ami képes volt lenyomni a Crash trilógiát

|

A brit játékeladási toplistát döbbenetesen sokáig tudta vezetni a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, de a múlt héten a harmadik pozícióba csúszott.

Hirdetés

Ismét nagyon szépet ment az Activision Switchre, PC-re és Xbox One-ra két hónapja megjelent gyűjteménye. Már a PS4-es változatot is rengetegen vették meg, és épp emiatt nem gondoltuk volna, hogy más platformokon is ekkora lesz a kereslet.

Hirdetés

Viszont ideje volt, hogy valami más is tündökölhessen. Az elmúlt héten az F1 2018 szerezte meg magának az első helyet, míg a második a Shenmue I & II lett, harmadik pozícióba taszítva Crasht. A GTA V a negyedik, a Mario Kart 8 Deluxe az ötödik helyen végzett, míg az eggyel korábban a harmadik helyen debütált Battle for Azeroth mostanra kiesett top 10-ből. Feltehetően digitális eladásokban volt erős, hiába különösen szépek a WoW-kiegészítők dobozos változatai. Az első 10 között nagy meglepetésre újra szerepel a korábban a 29. helyig csúszott FIFA 18, holott hetekre vagyunk a FIFA 19 megjelenésétől.

A top 40 még nem elérhető, de a top 10-et alább láthatjátok:

1. F1 2018
2. Shenmue I & II
3. Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
4. Grand Theft Auto V
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. God of War
7. LEGO The Incredibles
8. Call of Duty: WWII
9. The Crew 2
10. FIFA 18

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)