Hirdetés

A Crash Team Racing Nitro-Fueled az év harmadik legjobban startoló játéka

|

A brit játékeladási toplistán az élen nyitott, csak a Days Gone és a Resident Evil 2 kezdett nála jobban.

Hirdetés

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy elképesztő sikere után várható volt, hogy az Activision a Crash versenyjátékok kipofozásával sem lő majd mellé. A Team Sonic Racing első heti dobozos eladásai a nyomába sem érhettek, de sok egyéb játékról mondható ez el.

Hirdetés

A múltheti brit játékeladási toplista élén így a Crash Team Racing Nitro-Fueled áll, mely a teljes franchise második legjobban startoló játéka lett az N. Sane Trilogy után. Több mint négyszer annyi fogyott belőle, mint a nemrég megjelent, hasonló műfajú Team Sonic Racingből annak megjelenése hetében. A Crash esetében a PS4 lett a vezető platform, az eladott példányok 66 százalékát vásárolták meg a Sony gépére, míg a switches változat csak az összeladások 16 százalékáért felel. A hét másik újdonsága a Castlevania szellemi utódja, a Bloodstained: Ritual of the Night volt, ez a 17. pozícióban nyitott. A The Division 2 egy szép ugrással a 24. helyről a 9-re került fel. Íme a heti top 10:

1. Crash Team Racing Nitro-Fueled
2. FIFA 19
3. Forza Horizon 4
4. Days Gone
5. Red Dead Redemption 2
6. Battlefield V
7. Grand Theft Auto V
8. Mario Kart 8 Deluxe
9. Tom Clancy's The Division 2
10. Anthem

A jövő heti listát a The Sinking City, az F1 2019 és a Super Mario Maker 2 is megbolondíthatja, érdeklődve várjuk, beelőzi-e valamelyik a Crash Team Racinget. Valószínűleg Mario fogja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)