Hirdetés

A Crash Team Racing Nitro-Fueled uralta augusztust a briteknél

|

A Super Mario Maker 2 ugyan megszorongatta a cél előtt, de orrhosszal még így is a sávos bandikut nyert.

Hirdetés

Augusztus végére rendesen besűrűsödtek a megjelenések, azonban a jelek szerint a nosztalgia és a közösségéi játékélmény még mindig kifizetődőbb, ugyanis az Activision Blizzard remek számokat írhatott fel a briteknél a Crash Team Racing újradolgozott verziójával. A játék ugyan még júniusban jelent meg, de a jelek szerint sok ember a nyár végére látta elérkezettnek az időt, hogy beruházzon rá.

Hirdetés

Sokáig az élen állt, de augusztusra a Super Mario Maker 2 már nem tudta felvenni a versenyt eladásokban a Bandicoottal, így csak a második helyen zárt, 17%-kal lemaradva. A Nintendo részvényesei valószínűleg most Woody Harrelson módjára, egy köteg bankóval törölgetik a könnyeiket, ugyanis összességében eladásokban és bevételben magasan nyerték a hónapot; az eladásokban második Warner Bros Interactive-ot kétszeresen, a bevételben második Activision Blizzard-ot pedig négyszeresen pipálták le. 

Augusztusban Nintendo Switchen a Super Mario Maker 2, PlayStation 4-en a Crash Team Racing, Xbox One-on a Forza Horizon 4, míg PC-n a Battlefield V teljesített a legjobban a pénztáraknál, de összességében 13%-kal kevesebb játék fogyott, mint júliusban.

Íme legjobban fogyó játékok toplistája augusztusból:

  1. Crash Team Racing: Nitro-Fueled 
  2. Super Mario Maker 2 
  3. Mario Kart 8 Deluxe 
  4. FIFA 19 
  5. Grand Theft Auto V 
  6. Fire Emblem Three Houses 
  7. Minecraft: Switch Edition 
  8. Red Dead Redemption 2 
  9. F1 2019 
  10. Super Smash Bros Ultimate 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)