Hirdetés

Crash végül csak megelőzte Mariót

|

Újra a Crash Team Racing Nitro-Fueled állt a brit játékeladási toplista élére, a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order a második helyen nyitott.

Hirdetés

Három héten át megingathatatlanul tartotta első helyét a Super Mario Maker 2 a brit játékeladási toplistán, és szorosan a nyomában loholt Crash, de egészen az Amazon nagy leárazásáig kellett várni, hogy a multiplatform versenyjáték leküzdje a Nintendo exkluzívját.

Hirdetés

A héten debütáló Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order még beékelődött a kettő közé, a negyedik helyet pedig a FIFA 19 vette át. Szintén a leárazásoknak köszönhetően lépett előrébb a Call of Duty: Black Ops 4 és a Marvel's Spider-Man, míg az F1 2019 és a Mortal Kombat 11 hátrébb csúszott valamivel. A teljes listát megtaláljátok itt, alább pedig a top 10-et láthatjátok.

1. Crash Team Racing Nitro-Fueled
2. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order
3. Super Mario Maker 2
4. FIFA 19
5. Red Dead Redemption 2
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Call of Duty: Black Ops 4
8. F1 2019
9. Marvel's Spider-Man
10. Mortal Kombat 11

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)