Hirdetés

Távozott a Crystal Dynamicstől a Tomb Raider kreatív vezetője

|

Ian Milham kapott egy izgalmasnak ígérkező lehetőséget és élt is vele, így viszont a Tomb Raider csapata elvesztette egy központi szereplőjét.

Hirdetés

A Crystal Dynamics 2013-ban feltámasztotta a Tomb Raider sorozatot, és azóta már egy laza folytatást is összehozott hozzá. A széria jövője jelenleg kérdéses, de a kreatív vezetője már tudja, hogy mit csinál a továbbiakban: új helyre megy. Ian Milham otthagyta a CD-t.

Hirdetés

Látszólag egyébként ennek semmi köze a Tomb Raider sorozathoz vagy a Crystal Dynamicshoz. Kifejezetten leírta, hogy szeretett ott dolgozni, de az új lehetőség kecsegtetőbb volt.

"Régi barátokhoz csatlakozhattam ezzel, akik jelenleg az SOS játékon dolgoznak. Ennek leszek én most kreatív rendezője."

Az SOS egyébként még egy alfa stádiumban lévő túlélős PvP játék, ahol a cél a móka helyszínéül szolgáló szigetről való kijutás.

A Crystal Dynamics már elkezdte keresni Ian utódját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)