Hirdetés

Távozott posztjáról a Crytek vezére

|

Már nem Cevat Yerli irányítja a német fejlesztőcsapatot.

Hirdetés

2014-ben majdnem csődbe ment az egész vállalat, majd 2016 decemberében, köztük a magyar részleget is bezárta a Crytek öt stúdióját, tavaly februárban pedig újabb leépítések következtek. Egyértelmű volt, hogy nagy a baj, de egy sokak szerint már régóta időszerű lépés csak most jött el a cég életében. 

Hirdetés

A Crytek társalapítója és ügyvezető igazgatója ugyanis tegnap bejelentette, távozik posztjáról. Cevat Yerli távozása után két testvére, Avni és Faruk Yerli vezeti majd tovább a cége. Cevat Yerli a háttérből azért még nem tűnik el teljesen, részvényesként természetesen még mindig ott lesz a kondér körül, valószínűleg azonban direkt módon már nem fog beleszólni a Crytek dolgaiba. A Crytek jelenleg egyébként a Hunt: Showdownon dolgozik. Csak remélni tudjuk, hogy a vezetőváltás segít nekik kimászni az egyre csak mélyülő gödörből. 

Ti örültök annak, hogy Cevat Yerli szedte a sátorfáját? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)