Hirdetés

Végre megegyezett egymással a Crytek és a Cloud Imperium Games

|

Közel három évig tartó pereskedés végére tettek pontot a vállalatok.

Hirdetés

2017 óta rengeteget pereskedett a Crytek és a Cloud Imperium Games a CryEngine felhasználási jogaival, illetve azok lehetséges megszegésével kapcsolatban. Korábban már mindkét fél megpróbálta lezárni a jogi tevékenységeket, viszont eddig nem tudták elengedni az ügyet egyik oldalon sem.

Hirdetés

A Crytek által indított per alapján a Star Citizent fejlesztő stúdió szerződést szegett, viszont a játék megjelenésének folyamatos csúszásával nehéz volt dűlőre jutni. A pereskedésnek azonban ezennel vége, ugyanis a Gamasutra értesülései alapján a feleknek sikerült megegyezniük, és kérték az ügy ejtését.

Részleteket egyelőre nem tudni a megállapodásról, de minden bizonnyal mindkét fél számára előnyös feltételeket sikerült találni, hiszen végül a bíróságon kívül tudták rendezni az ügyet.

A Star Citizen és a Squadron 42 pedig továbbra is fejlesztés alatt áll, utóbbiról nemrégiben láthattuk a legújabb fejlesztési naplót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)