Hirdetés

Újabb leépítések a Cryteknél

|

A korábbi, nagyobb léptékű elbocsátások után ismét megvált tizenöt alkalmazottjától a Crytek, ezúttal a frankfurti központ munkatársai közül.

Hirdetés

Ugyan a Crytek még nem zárt be teljesen, komoly elbocsátásokra volt szükség a cég nem túl fényes anyagi helyzete miatt. Ez most egy újabb, kisebb leépítési hullámmal folytatódott egy korábban bejelentett döntésük kapcsán.

Ezúttal ugyanis a frankfurti központ tizenöt alkalmazottjától váltak meg, akik a Warface kiadói feladatait látták el. Ezt a szerepkört a Crytek nemrég átadta orosz partnerének, így feleslegessé vált a lövölde csapatának egy kis része. A többieket alapvetően sikerült máshová átcsoportosítaniuk a cégen belül, ami "központi tevékenységeire" koncentrál egy friss nyilatkozat szerint, ami azt jelenti, hogy akinek nem veszik hasznát a CryEngine és a vele készülő játékok kapcsán, annak nagy valószínűséggel mennie kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)