Hirdetés

A Crytek új mixed reality projekten dolgozik

|

A vállalat a CryEngine-t fejlesztené tovább, ehhez pedig talált is egy megfelelő partnercéget.

Hirdetés

A Cryteknek nem igazán működött az üzlet az utóbbi néhány évben, Cevat Yerli vezető távozott is a fejlesztőcsapattól.

Hirdetés

Jelenleg a Hunt: Showdown-on gőzerővel dolgozó csapat megpróbálja bővíteni a portfólióját, és mixed reality eszközökkel kívánják bővíteni a CryEngine-t. Ebben lesz segítségükre a témában szakértő PlayFusion. A brit cég már több ízben dolgozott mesterséges intelligencián és robot technológián, amelyeket mixed reality fejlesztésekhez használtak fel.

A PlayFusion és a Crytek partnerkapcsolat keretein belül a PlayFusion Enhanced Reality Engine platformját teszik elérhetővé a CryEngine fejlesztőinek, hogy új ötleteken és megoldásokon dolgozhassanak.

Az üzlet részletei egyelőre nem ismertek, de a következő hónapokban minden bizonnyal várható több infó is a közös projekttel kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)