Hirdetés

Csak egy Csillagok háborúja-játék nyitott erősebben a Steamen, mint a Star Wars Jedi: Survivor

|

Lendületesen kezdett Cal Kestis kalandjainak második felvonása.

Hirdetés

Néhány napja még minden jel arra utalt, hogy elégedetten dőlhetnek majd hátra a Messzi-messzi galaxis rajongói, hiszen egy felejthetetlen Star Wars kaland vár rájuk Cal Kestis bőrében, aki legutóbb 2019-ben szállt szembe a Birodalommal. Az első, zömében még a konzolos, azon belül is a PlayStation 5-ös verzió alapján született értékeléseket azonban a valóság kijózanító pofonja követte, legfőképpen akkor, ha PC-n vágtunk neki a játéknak, ugyanis az optimalizáció terén nem végzett kifogástalan munkát a Respawn Entertainment. És akkor még szóba sem hoztuk az első game-breaking bugot, amit felfedeztek a játékban.

A történtek hatására az Electronic Arts fogadkozni kezdett, hogy istenuccse, minden rendben lesz, lóhalálában érkeznek majd a javítások, amelyek olyan állapotba hozzák a Star Wars Jedi: Survivort, mint amilyet a vásárlók megérdemelnek.

Hirdetés

Azok a vásárlók, akiknek hála a Steamen minden idők második legjobb rajtját produkálta a Respawn alkotása a Star Wars franchise háziversenyén belül. A premiert követő 63 597 fős játékoscsúccsal alaposan odapörkölt elődjének, a 46 550-ig jutott Star Wars Jedi: Fallen Ordernek, a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga rekordja azonban egyelőre nem került veszélybe, ahhoz ugyanis adott időben 82 500-nál több játékost kellene felmutatnia a Star Wars Jedi: Survivornek.

Meglátjuk, hogy a folytatás miként alakul.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)