Hirdetés

Csak úgy ömlött a pénz a Call of Duty: Mobile-ba az elmúlt egy év során

|

Nemrég ünnepelte első születésnapját a mobilos lövölde, ami bizony nem is teljesített rosszul az elmúlt hónapokban.

Hirdetés

Tavaly, egészen pontosan október 1-jén debütált az Androidra és iOS-re elérhető Call of Duty: Mobile, ami a hagyományos többjátékos meccseken felül természetesen battle royale összecsapásokat is kínál. Jó néhány olyan mobilos cím van, amelyek mellett nem egyszerű komoly népszerűségre szert tenni egy vadonatúj címmel, ám a számok alapján kijelenthető, hogy az Activision alkotása ügyesen vette az akadályokat.

Friss adatokat közölt a piackutatással foglalkozó Sensor Tower, amelyekből kiderült, milyen első évet zárt a Call of Duty: Mobile. A vizsgált időszak során közel 270 milliós letöltéssel büszkélkedhetett a játék, amit már csak a megjelenést követő első hónapban 148 milliószor töltöttek le. A becslések szerint a rajongók nagyjából 480 millió dollárt költöttek a játékra, ami kifejezetten jó eredmény, főleg úgy, hogy egy free-to-play címről van szó.

Hirdetés

A mobilos shooter egyébként az USA-ban termelte a legnagyobb, kb. 215 millió dolláros bevételt, a második helyre Japán, a harmadikra pedig Németország került. Letöltések terén is az Egyesült Államoké lett az első hely közel 50 millióval, a dobogó második fokára Brazília, a harmadikra pedig India került.

Ti kipróbáltátok már a Call of Duty: Mobile-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)