Hirdetés

Csúszik a Ubisoft több megjelenése, köztük a The Division Heartland is

|

Három nagyobb projekt is átcsúszik a következő üzleti évre, közben a Roller Champions kitartóan gurul a megjelenés felé.

Hirdetés

A Ubisoft negyedéves jelentésének részeként előkerültek a már bejelentett projektek címei, és azok megjelenési tervei. A legfontosabb itt nyilván a Prince of Persia: The Sands of Time Remake, amit a nosztalgiafüggők izgatottan várnak, és amit sajnos még várni is fognak egy darabig.

A jelentésből kiderült, hogy a 2021-2022-es üzleti évre tervezett megjelenést a 2022-2023-as üzleti évre kellett csúsztatni. Ez azt jelenti, hogy a játék valamikor a 2022 áprilisa és 2023 márciusa közötti időszakban fog polcokra kerülni a játék.

Hirdetés

Sajnos nem ez volt a tájékoztató egyetlen rossz híre. A The Division Heartland és a Rocksmith+ sem tudja tartani az ütemtervet, azokat is áttolták a 2022-23-as időszakra. A Roller Champions fejlesztése szerencsére a tervek szerint halad, így az még a 2021-2022-es időszakban megjelenhet majd (tehát legkésőbb 2022 márciusáig).

Ugyan a Ubisoft azt nyilatkozta a befektetőinek, hogy nincs okuk aggodalomra az ingyenesen játszható Heartland fejlesztése kapcsán, mégis érdemes lesz felkészülniük a kezdeti bukkanókra.

"A siker először bukásokkal indulhat, ami növekedéshez és fejlődéshez vezethet majd. Ugyan még rengeteg munka van hátra, de mi hiszünk abban, hogy a befektetéseink hosszútávon kifizetődnek majd, és növelik a legnagyobb szériáink értékét."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Ghost Recon: Frontline bejelentése körüli felháborodásra is kitértek, de csak annyit tettek hozzá, hogy kitartanak a projekt mellett, és hisznek abban, hogy az is egy sikeres címmé válhat.

Akárhogy is, most minden nagyobb projekt csúszik, így nincs más hátra, mint várni, és remélni, hogy a Ubisoft kijelentései mögött tényleges magabiztosság és komoly munka van, a vállalatnak muszáj lesz felmutatnia valamit a sok botrány közepette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)