Hirdetés

Cuphead - újabb mérföldkőhöz érkezett a játék

|

A kis platformer hatalmas siker lett, amit ma már több millió játékos élvez.

Hirdetés

A StudioMDHR hatalmas örömmel hozta a jó hírt, miszerint hosszú ideig készült cuki és meglepően nehéz platformerük bizony nagyon is jól teljesít. A Cuphead átlépte a kétmilliós eladási számot, és mint minden ennyire sikeres címnek, ennek is meglett a maga hűséges és kreatív rajongó tábora.

Hirdetés

"A legmerészebb álmainkban sem hittük volna, hogy a kis a karaktereinket ennyien megkedvelik. Mindenkinek, aki rajzolt egy rajongói képet, mémbe öntötte a hőseinket, dalokat adtak elő róluk, különleges kihívásokat teljesítettek, streamelték a végigjátszásukat, vagy csak élvezték a Cupheadet szívünk legmélyéről mondunk köszönetet."

A Cuphead nagyjából két héttel a megjelenése után lépte át az egymilliós számot, és akkor a SteamSpy adatai szerint ebből 575 000 példány a Steamen keresztül ment el. Az oldal jelenlegi infói szerint már 1,1 millióan vásárolták meg a játékot a PC-s platformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)