Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a játék kreatív vezetője a Blizzardhoz igazolt

|

Sebastian Stępień LinkedIn profilján szúrták ki, hogy a szakembernek immár új munkahelye van.

Hirdetés

Az utóbbi időszakot minden bizonnyal nem a cég fénykoraként fogják emlegetni a Blizzardnál, hiszen nem csak a részvények teljesítettek rosszul, hanem több fontos beosztású dolgozójuk is a távozás mezejére lépett. Most viszont úgy tűnik, hogy sikerült leigazolniuk egy igazi tehetséget. 

Hirdetés

A Sebastian Stępień, a Cyberpunk 2077 kreatív vezetője ugyanis idén januártól fogva már a Blizzard Entertainment csapatát erősíti, és egy egyelőre meg nem nevezett projekten dolgozik. Azt nem tudjuk, hogy Stępień egészen pontosan mikor is távozott a CD Projekt Red kötelékéből, ugyanis LinkedIn profilján csak az új munkahelyéhez csatlakozásának dátuma szerepel. Stępień egyébként több mint 12 évet dolgozott a lengyel fejlesztőcsapatnál, írt már dialógusokat, volt vezető sztoritervező és kreatív vezető is. Munkája során dolgozott mindhárom The Witcher epizódon és természetesen most a Cyberpunk 2077-en is. 

CD Projekt Red egyelőre nem kommentálta Sebastian Stępień távozásának hírét, így azt sem tudjuk, hogy ez bármilyen szinten befolyásolja-e a Cyberpunk 2077 fejlesztésének ütemezését, vagy épp a megjelenési dátumot - amit továbbra sem ismerünk. 

Szerintetek milyen Blizzard játéknál jönne a legjobban Stępień segítsége? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)