Hirdetés

Egy elemző megkérdezte a CD Projekt RED-től, hogy tartanak-e a Half-Life: Alyxtől

|

A kérdés arra irányult, félnek-e, hogy elveszítenek pár potenciális vevőt a Valve VR-játéka miatt.

Hirdetés

Április 15-én jelenik meg a Cyberpunk 2077, és nem sokkal előtte, valamikor márciusban érkezik a következő, teljes értékű Half-Life játék, a Half-Life: Alyx. Valószínűleg sokan igyekeznének eltüntetni újdonságaikat az Alyx környékéről, ha nem lenne VR-os, így viszont kevésbé rettegnek a kiadók.

Hirdetés

A CD Projekt RED-nek meg aztán végképp nincs oka félni, mert a Cyberpunk 2077 iránti érdeklődés már most óriási. Biztos, ami biztos, a befektetőknek szervezett konferenciahívás során egy elemző mégis rákérdezett, mennyire érzi fenyegetve magát a csapat, az Andrzej Nowakowski üzletfejlesztési vezető alelnök részéről érkező válasz pedig - egyáltalán nem meglepő módon - az volt, hogy a VR még mindig egy nagyon, nagyon kis piac, és bár lehet átfedés a két játék közönsége között, nem félnek attól, hogy érdemben negatív hatással lesz a HL: Alyx megjelenése a Cyberpunk 2077-re.

"Ez a szegmens nagyon, nagyon, nagyon - és még hozzátehetnék pár nagyont - kicsi. Piaci szempontból tartunk-e bármitől? Nem, mert nagyon eltérő a szegmens."

Egyébként megjegyezte, hogy épp azért nem fejleszt a CDPR VR-ra, mert nem elég nagy a felvevőbázis, de nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az Alyx segítsen a növekedésben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)