Hirdetés

Dark Souls - több mint 25 millió példányt szállítottak le a franchise részeiből

|

Az Elden Ring bejelentése mellett egy másik fontos mérföldkőhöz is elérkezett a From Software csapata.

Hirdetés

A From Software és a Bandai Namco örömmel jelentették be, hogy már több mint 25 millió példányt leszállítottak a Dark Souls különböző részeiből. Ebben az adatban benne vannak egyébként a digitális letöltések is.

Hirdetés

Arra nem tért ki külön a hivatalos bejelentés, hogy melyik rész mennyire járult hozzá a sikerhez, de valószínűleg a Dark Souls Remastered is megtolta a számot. Egy ennyire sikeres franchise-zal a hátuk mögött nem lesz olyan nehéz tető alá hozniuk az Elden Ringet, amit az idei E3-on be is jelentettek. A játék ugyebár George R.R. Martin közreműködésével készül, szóval biztos nem egy tündérmese lesz.

Reméljük, hogy innentől csak még magasabbra tart majd az útja a srácoknak, és az Elden Ringgel egy újabb nagysikerű szériát fognak elindítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)