Hirdetés

A Microsofthoz igazolt a Crystal Dynamics egykori fejese

|

Darrel Gallagher neve többé már nem a Tomb Raider játékok kapcsán fog előkerülni.

Hirdetés

A Crystal Dynamics stúdiójának egykori főnöke, Darrel Gallagher 2 évig volt az Activision alelnöke, és több mint 10 évet töltött a Crystal Dynamics berkein belül. A jövőben viszont már a Microsoft munkáit fogja segíteni.

Hirdetés

Többek között Gallaghernek is köszönhetjük a Tomb Raider sorozat 2013-as rebootját, ami a túlélő mechanizmusok mellett egy érettebb megközelítéssel támasztotta fel és gondolta újra Lara Croft kalandjait. A fejlesztő egyébként a Rockstar, Sony és a THG csapatait is erősítette már korábban. Az Xbox divízió feje, Phil Spencer Twitteren is köszöntötte az újonnan csatlakozott Gallaghert:

Mindig is csodáltam az általad vezérelt munkákat, és izgatott vagyok, hogy csatlakozol a csapathoz. Isten hozott!

A Microsoft egyelőre nem sokat árult el Gallagher jövőbeli pozíciójáról a cégen belül, azt viszont tudjuk, hogy a Microsoft Studios a gigavállalat játékgyártási szárnya, ami egyaránt felelős a fejlesztési és kiadási munkálatokkal kapcsolatban is. Lehetséges, hogy Gallagher feladata a fejlesztők és kiadók közötti kapcsolat fenntartása lesz. A június 12. és 14. között megrendezendő E3 után valószínűleg majd többet fogunk tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)