Hirdetés

Még annyira sem borult fel a brit toplista, mint a múlt héten

|

Nem csak a Days Gone és a Mortal Kombat 11 tartja magabiztosan a helyét, de az ezeket követő négy játék is.

Hirdetés

A múlt hét egyetlen dobozosan is megjelenő játéka a Saints Row: The Third - Full Package switches változata volt, ami annak ellenére, hogy már csak az nem játszott vele, aki nagyon nem akart, a 15. helyen tudott nyitni.

Hirdetés

A dobozos eladásokat összegző brit játékeladási toplistán nincs is más újdonság a top 40-ben. Az első hat helyen sorra a Days Gone, a Mortal Kombat 11, a FIFA 19, a Red Dead Redemption 2, a Grand Theft Auto V és a Mario Kart 8 Deluxe állnak, de a 7-8-9. helyet is csak egymás között cserélgette a The Division 2, a New Super Mario Bros. U Deluxe és a Forza Horizon 4. A Super Smash Bros. Ultimate felugrott a tizedik pozícióba, kitúrva ezzel az Anthemet.

1. Days Gone
2. Mortal Kombat 11
3. FIFA 19
4. Red Dead Redemption 2
5. Grand Theft Auto V
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Tom Clancy's The Division 2
8. New Super Mario Bros. U Deluxe
9. Forza Horizon 4
10. Super Smash Bros. Ultimate

Ezen a héten az A Plague Tale: Innocence, a Sniper Elite V2 Remastered és a Rage 2 versengenek majd a pénzünkért. Ti melyiket fogjátok választani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)