Hirdetés

Semmi nem borította fel a brit játékeladási toplistát

|

A Days Gone még mindig az élen, a Mortal Kombat 11 a nyomában, a GTA V pedig újra az élmezőnyben.

Hirdetés

Az egy hét múlva megjelenő Rage 2-ig semmilyen újdonság nem jön, ami érdemi változást idézhet elő a dobozos eladások alapján összeállt brit játékeladási toplista felállásában. 

Hirdetés

A Egyesült Királyság idei legjobban nyitó játéka, a Days Gone úgy is az első helyen maradt, hogy az elmúlt héthez képest 60%-kal kevesebben választották, és a Mortal Kombat 11 is megtartotta második pozícióját egy 74%-os visszaesést követően (ekkora különbség jellemző a megjelenést követő hetekben, nincs miért aggódni). A harmadik és a negyedik is ugyanaz maradt, a FIFA 19-ből 10%-kal, a Red Dead Redemption 2-ből 3%-kal kevesebbet adtak el, mint az előző héten. A Grand Theft Auto V egy leárazásnak köszönhetően a 11-ről az 5. helyre ugrott vissza, az Anthem pedig a top 10 utolsó helyére kúszott fel.

1. Days Gone
2. Mortal Kombat 11
3. FIFA 19
4. Red Dead Redemption 2
5. Grand Theft Auto V
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. New Super Mario Bros. U Deluxe
8. Tom Clancy's The Division 2
9. Forza Horizon 4
10. Anthem

A top 40-et még nem tették közzé. Szerintetek lesz akkora érdeklődés a Rage 2 iránt, hogy átvegye az első helyet? Esetleg az A Plague Tale: Innocence-nek sikerül majd diadalmaskodni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)