Hirdetés

A Days Gone jobban nyitott, mint a Mortal Kombat 11

|

Az Egyesült Királyság játékosai nem rettentek el a Sony új játékától.

Hirdetés

A tavalyi év után nem meglepődnénk meg, ha néhányan vakon rendelték elő a Days Gone-t, de mint tesztünkben is olvashattátok, egyébként sem rossz döntés beruházni rá.

Hirdetés

A Sony újdonsága a brit játékeladási toplista élén nyitott, így a Mortal Kombat 11 csak a második helyet tudta megszerezni. A NetherRealm játéka elődjéhez, a Mortal Kombat X-hez képest 43,6%-kal kevesebb példányban fogyott, de egyelőre még mindig csak dobozos eladásokat mér a GfK, és egyre többen vásárolnak digitálisan. A játékot a vásárlók 71%-a vette meg PS4-re. 

A World War Z az első helyről a tizedikre esett vissza, a Forza Horizon 4 viszont újra a top 10-be került. Íme az elmúlt hét tíz legjobban fogyó játéka:

1. Days Gone
2. Mortal Kombat 11
3. FIFA 19
4. Red Dead Redemption 2
5. Tom Clancy's The Division 2
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Sekiro: Shadows Die Twice
8. Forza Horizon 4
9. New Super Mario Bros. U Deluxe
10. World War Z

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)