Hirdetés

Bezárta kapuit a DayZ stúdiója, de a játékot nem hagyják magára

|

Leépítésekbe kezdett a Bohemia Interactive, ám a terveiket igyekeznek tartani.

Hirdetés

Regényt lehetne írni belőle, hogy mennyire kalandos a DayZ pályafutása, ám még botorság lenne a befejezést fogalmazni, ugyanis az továbbra is formálódik. A közelmúltban még arról számoltunk be, hogy ismét összeállt a projekt két egykori alkotója egy új túlélőjáték kedvéért, most pedig látszólag a DayZ koporsójába került egy újabb szög, noha még korai lenne temetni. 

Hirdetés

A Bohemia Interactive Twitteren jelentette be, hogy nemrég bezárták a DayZ frissítéseiért felelős pozsonyi stúdiójukat, amely állítólag a menedzsment és a vezetők közös megegyezésével történt, ugyanitt pedig köszönetet mondtak minden munkatársnak. Ami a játék jövőjét illeti, a bejegyzés szerint a döntés nem fogja befolyásolni a januárban ismertetett terveiket, még a DayZ Twitteren megjelent közlemény is megerősíti, hogy a fejlesztés nem állt meg, frissítésekre számíthatunk egész évben, csupán nagyobb szünetek lesznek közöttük. 

Év elején egyébként azt ígérte a stúdió, hogy a DayZ idei munkálatai néhány kisebb tartalmi újdonság mellett a stabilitásra, a bugirtásra és a játékmenet fejlesztésére fókuszálnak majd - az utóbbiak között olyanok kapnak helyet, mint az építés, a főzés vagy a betegségek. Ti játszotok még a DayZ-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)