Hirdetés

Dead by Daylight - PC-n hatalmas siker lett, indul a konzolos változat

|

Az aszimmetrikus horror nagyobb buli, mint azt a fejlesztők gondolták. A PC-s verzió eladásai nagyon szépen pörögnek, a stúdió pedig készül a következő az új platformok meghódítására.

Hirdetés

Még csak PC-n játszható a Dead by Daylight de már több mint 1,8 millió példányt adtak el belőle. A Behaviour Digital és a Starbreeze Studios éppen győzelmi ünnepet ülnek, és addig is kiadták a PlayStation 4 és Xbox One verziók utolsó trailerét.

A Dead by Daylight egy 4v1-es felállásban játszott aszimmetrikus, többjátékos horror, ahol egy gyilkos kerget négy túlélőt. A gyilkos feladata, hogy levadássza a négy ellenfelét mielőtt azok megszökhetnének a kijelölt területről. A játék hatalmas sikert aratott PC-n, a Twitch.tv közössége imádja, és hamarosan konzolokra is befut.

A Dead by Daylight már megvásárolható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra pedig június 23-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)