Hirdetés

Jobban fogyott a Dead Rising 4, mint a The Last Guardian

|

Annyira nem szerepelt jól az első héten a The Last Guardian, de legalább a fejlesztők korábbi játékait lekörözte.

Hirdetés

A The Last Guardianre tíz évet vártunk, de a legfrissebb zombis akciójátéknak, a Dead Rising 4-nek csak sikerült lenyomnia eladásokban, legalábbis ezt mutatják az Egyesült Királyságban mérő Chart-Track adatai, akik kizárólag a dobozos példányokat számolják.

A Dead Rising 4 ugyan megjelent PC-re is Xbox One mellett, de itt csak a dobozos Xbox One verzióról van szó.

Mind a The Last Guardian, mind pedig a Dead Rising 4 alulmaradtak a Call of Duty: Infinite Warfare, FIFA 17, Battlefield 1 és Final Fantasy XV címekkel szemben.

A Dead Rising volt az ötödik a sorban, amit a Watch Dogs 2 követett, majd hetedik helyen repült be a The Last Guardian. Az utolsó három helyet a Pokémon Sun, a Skyrim Special Edition és a Pokémon Moon foglalták el.

Ez nem túl jó hír a The Last Guardian fejlesztőinek, az viszont már inkább, hogy az új játék az első héten lekörözte az Ico-t, és a Shadow of the Colossust is. Ti melyik játékot vettétek meg a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)