Hirdetés

Megnyirbálták a Dead Rising fejlesztőcsapatát

|

A Capcom Vancouver létszáma 50 fővel csökkent, és a következő Dead Rising játékkal kapcsolatos elképzelések is változtak.

Hirdetés

Sem a Dead Rising 3, sem a Dead Rising 4 nem aratott nagy sikert, ráadásul az utóbbi kipofozására a Capcom nem is hagyott elég időt, ezért hibákkal teli jelent meg.

Hirdetés

Ennek tudatában várható volt, hogy nem marad minden a régiben. A Capcom Vancouver körülbelül 30 százalékát, a Kotaku értesülései szerint 50 főt bocsátottak el átszervezés címén, de a site úgy tudja, a létszámcsökkentés hátterében az áll, hogy a csapat inkább egy kisebb, kevésbé tartalmas Dead Rising játékot készít az előzőekhez hasonló nagy helyett. A Capcom közleménye alapján jelenleg a Puzzle Fighter támogatásán dolgoznak.

Talán jót is tesz majd a szériának az irányváltás, legyünk bizakodók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)