Hirdetés

Kojima szerint egy teljesen új műfajt hoz majd létre a Death Stranding

|

Noha az eddig előzetesek alapján jogosan gondolhattuk, hogy a műfaj atyja egy újabb lopakodós játékot készít, Kojima szerint a Death Strandinghez hasonlót még nem láttunk.

Hirdetés

Az E3 előtti legnagyobb felhajtást eddig kétségtelenül a Death Stranding legújabb trailere okozta, amiben amellett, hogy lehullt a lepel a megjelenési dátumról, kicsit jobban megismerkedhettünk a játékmenettel is.

Hirdetés

Mivel az előzetes gameplay-re fókuszáló részénél a főszereplőnek jócskán jut a különböző ellenfelek elől való settenkedésből, a legtöbb játékos lelki szemei előtt egy lopakodós játék képe kezdett körvonalazódni. Nem is lenne ez annyira furcsa Hideo Kojimától, aki a Metal Gear Solid játékokkal, gyakorlatilag a lopakodós játék műfajának megteremtője volt; azonban a fejlesztő Twitteren határozottan kijelentette, hogy legújabb alkotása nem sorolható ebbe kategóriába.

Kojima állítása szerint a Death Stranding műfajteremtő játékmenettel rendelkezik, ötvözi majd a lopakodást, az akciót is, de több lesz pusztán a két mechanika vegyítésénél. Noha egyelőre még elképzelni sem tudjuk, hogy  pontosan mire kell számítanunk, legkésőbb november 8-án fény derül arra, hogy sikerült-e új műfajt alkotni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)